Over ons

Pure elegantie en superieure kwaliteit

Tuinmeubelen die pure elegantie met superieure kwaliteit harmonieus met elkaar doen samensmelten: daarvoor bent u bij Home & Garden (Leuven) aan het juiste adres. Maar niet enkel voor exclusieve tuinmeubelen kunt u bij ons terecht, ook voor esthetisch verfijnde tuinverlichting, parasols en andere accessoires om uw tuin of terras om te toveren tot een sfeervolle plek waar het zalig thuiskomen is.

Op onze website vindt u alvast enkele inspirerende beelden terug van ons ruime assortiment aan terras- en tuinmeubelen. Wenst u het unieke design van de tuinmeubelen en accessoires liever van dichtbij te bekijken, dan staan de deuren van onze showroom wagenwijd voor u open.

Het juiste adres voor uw tuinmeubelen en accessoires

Adviseurs met bijna 20 jaar ervaring

Wij hebben Home & Garden opgericht in 1998 en kunnen als adviseurs dus bogen op een jarenlange ervaring in luxe buitenmeubels. Door al die jaren heen hebben we een uitgebreide expertise opgebouwd in producten, materialen en stoffen.

Veelvuldige contacten met alle merken

Daarnaast hebben we door onze veelvuldige contacten met alle merken, onze bezoeken aan buitenlandse beurzen én onze eigen feeling voor design en decoratie een talent ontwikkeld voor de ideale setting en sfeer die bij u past.

Zo adviseren we niet alleen een functionele opbouw van uw terras of tuin maar kijken we ook naar stijl en design. Kortom, naar buitenmeubels met een look & feel die bij uw persoonlijkheid passen. Daarom verkiezen we ook om op afspraak te werken.

Tips waarop u best let bij uw aankoop

Wij weten perfect waar u moet op te letten bij aankoop van buitenmeubels zodat u er vele jaren kunt van genieten. Welke stoffen en materialen uiterst weerbestendig zijn. Hoe u kwalitatieve teak herkent van goedkopere houtsoorten. Enzovoort.

Tuinmeubelen die pure elegantie met superieure kwaliteit harmonieus met elkaar doen samensmelten